volkswagen-reclame-reclameregister

Nieuwste Volkswagen reclame (2023) terugkijken

Ook te zien in de categorie:

interessante weetjes over

Volkswagen TV reclame

Hoe heet het liedje van de volkswagen reclame?

Er is in het verleden diverse muziek toegepast in de reclame van Volkswagen. Onder andere:

Luister Volkswagen Reclame muziek op Spotify

Wie spreekt de volkswagen reclame in?

De stem in de Volkswagen reclames wordt ingesproken door Voice acteur Robbert van den Bergh.

Acteur Volkswagen reclame

Een acteur die in een Volkswagen reclame heeft gespeeld is Robert van der Ree.

Bekijk de nieuwste Volkswagen reclames terug op Reclameregister

Volkswagen staat bekend om verschillende bekende reclames door de jaren heen. Hier zijn een paar voorbeelden:

  • “The Force” (2011): Dit is een iconische Volkswagen reclame waarin een jonge jongen verkleed als Darth Vader probeert de krachten van de Force te gebruiken. Uiteindelijk lijkt het erop dat zijn vader zijn krachten heeft geactiveerd door de afstandsbediening van hun Volkswagen Passat te gebruiken. Bekijk deze Volkswagen Darth Vader reclame

  • “Singing in the Rain” (2005): In deze reclame zie je een man die, terwijl hij in zijn Volkswagen Golf rijdt, in een regenbui terechtkomt. Hij verandert zijn humeur en begint uitbundig te zingen en te dansen in de regen.

  • “The Dog Strikes Back” (2012): Deze reclame speelt in op de populariteit van de film “The Bark Side” en combineert het verhaal van een hond die probeert af te vallen met een verhaallijn over de nieuwe Volkswagen Beetle.

  • “The Elevator” (2013): In deze grappige reclame zitten mensen in een drukke lift, waarbij sommigen gefrustreerd zijn over hun gebrek aan ruimte. Wanneer de lift stopt op een verdieping waar een man met een Volkswagen Passat staat te wachten, wordt iedereen stil en stapt uit om ruimte te maken voor de auto.

  • “Oud vrouwtje” In deze reclame zie je een oud vrouwtje genaamd Oma die een testrit maakt in een Volkswagen Golf. Ze rijdt door de stad en laat de jonge mannen in sportauto’s achter zich. Ondertussen geniet ze van de muziek en lijkt ze erg veel plezier te hebben tijdens het rijden.

    Deze reclame was destijds erg populair vanwege de humoristische twist en het contrast tussen het lieve, oude vrouwtje en de sportieve auto. Het heeft bijgedragen aan het imago van Volkswagen als een merk dat voor iedereen is, ongeacht leeftijd of geslacht.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden van bekende Volkswagen reclames. Het bedrijf heeft in de loop der jaren verschillende creatieve en gedenkwaardige reclamespots gelanceerd.

Ben je op zoek naar een acteur, liedje of specifieke reclame van Volkswagen?
Laat nu een reactie achter.
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
nieuwste oudste meest gestemd
Hans Tomassen

wat een achtelijke reclame is dit, hierdoor zal ik nooit geen volkswagen kopen!