hema reclame 2023

Nieuwste HEMA reclame 2023 terugkijken

Ook te zien in de categorie:
All articles loaded
No more articles to load
It seems we can't find what you're looking for.

interessante weetjes over

HEMA TV reclame

Populaire HEMA TV reclame

Dit is een lijst met de meest populaire TV commercials van HEMA.

  • HEMA – Kale taart reclame
    In deze reclame praat de voice over over hun passie voor het bakken van een kale HEMA taart. Volgens de voice over is het belangrijk om de natuurlijke uitstraling van de taart te waarderen en niet te kritisch te zijn over het ontwerp. De voice over raadt aan om unieke versieringen aan de taart toe te voegen, zoals eenhoorns of dinosaurussen, voor extra flair. Ze stellen voor om betaalbare, veelzijdige versieringen aan te schaffen om de artistieke eigenschappen van de taart te verbeteren. Uiteindelijk benadrukt de voice over dat de kernwaarde van de taart authenticiteit is en dat deze in de smaak zal vallen bij elke bakliefhebber.
  • HEMA regenlaars reclame
    Deze reclame staat de regelaars centraal die door HEMA wordt verkocht. 

Nieuwe HEMA reclame

Bij HEMA staat een rijke geschiedenis van het creëren van onvergetelijke reclames centraal. Of het nu gaat om een HEMA commercial op televisie of een sprankelende HEMA tv reclame die online viraal gaat, de boodschap is altijd even duidelijk: de ontwerpers van HEMA ontwikkelen alles zelf, met als ultieme doel het leveren van de allerbeste kwaliteit voor de laagst mogelijke prijs.

En dat wordt keer op keer tot uiting gebracht in de nieuwe HEMA reclames. Elke HEMA commercial is een viering van de unieke aanpak, waarbij wordt aangetoond dat geweldige producten en een voordelige prijs hand in hand kunnen gaan. De HEMA tv reclames nemen je mee op een reis door het assortiment, waarbij de prachtige ontwerpen en ongeëvenaarde kwaliteit van HEMA-producten in de schijnwerpers worden gezet.

Stem HEMA reclame 2023

De herkenbare stem die we allemaal associëren met HEMA-reclames, werd ooit vertolkt door niemand minder dan Anneke Blok. Echter, inmiddels is het stokje overgedragen aan Sigrid ten Napel, die nu de eer heeft om de stem van HEMA te zijn.

HEMA reclame Slay

Wat HEMA nu doet, is opmerkelijk en uniek voor Nederland. Als pionier in de branche introduceert HEMA namelijk als eerste Nederlandse merk een speciale collectie op Roblox. Deze gewaagde zet maakt deel uit van de ‘SLAYMA summer school’-campagne van het merk, een reclame die de nadruk legt op uitmuntendheid (‘slay’) in combinatie met het onmiskenbare HEMA-gevoel. Het begrip ‘SLAYMA’ is voortgekomen uit de TikTok-community en HEMA heeft het omarmd en in zijn eigen unieke stijl verweven.

Ben je op zoek naar een acteur, liedje of specifieke reclame van HEMA?
Laat nu een reactie achter.