trivago reclame

De nieuwste Trivago reclame (2023) terugkijken

Ook te zien in de categorie:

interessante weetjes over

Hotel Trivago reclame

Acteur Trivago reclame

Een Nederlandse acteur die in de Trivago commercials heeft gespeeld is  Teun Luijkx. Teun Luijkx is een Nederlandse acteur die bekendheid heeft verworven door zijn veelzijdige rollen in film, televisie en theater. Hij heeft in verschillende succesvolle Nederlandse producties gespeeld, waaronder de televisieserie “A’dam – E.V.A.”, “Fenix” en “Het jaar van Fortuyn”. Met zijn talent en charme heeft Teun Luijkx een indrukwekkende carrière opgebouwd in de Nederlandse entertainmentindustrie.

Actrice Trivago reclame

De Nederlandse actrice Karen Netscher heeft als vrouw in de Trivago reclames gespeeld. Karen Myrthe Netscher, afkomstig uit Amsterdam, is een veelzijdige professional in de entertainmentindustrie. Ze is actrice, voice-over, presentatrice en zangeres, en heeft haar talenten op verschillende gebieden laten zien.

Wie heeft de commercials van Hotel Trivago bedacht?

De commercials van Trivago zijn gerealiseerd door Wavemaker

Hotel Trivago reclame muziek

Het nummer genaamd “Never”, gezongen door de groep “All The Luck In The World”, is te horen in de “Ik wil naar Venetië“. 

 

 

Trivago Reclame

Trivago is een online reiszoekmachine die bekend staat om zijn opvallende reclamespots. De Trivago reclames zijn al geruime tijd aanwezig op televisie en online platforms en hebben een herkenbaar karakter gekregen.

 

De Trivago reclames hebben vaak een eenvoudige maar doeltreffende structuur. Ze beginnen meestal met een probleem: mensen die op zoek zijn naar een hotelkamer tegen de beste prijs. Vervolgens introduceert Trivago zichzelf als de oplossing voor dit probleem, waarbij ze hun website en app aanprijzen als de ideale tools om hotels te vergelijken en de beste deals te vinden. De reclames benadrukken ook vaak dat Trivago een breed scala aan accommodaties wereldwijd aanbiedt, van luxe hotels tot budgetopties.

 

Wat de Trivago commercial onderscheidt, is het personage dat het gezicht van het merk is geworden: de “Trivago-man” of “Trivago-vrouw”. Deze persoon verschijnt meestal in de reclames als een representatieve en zelfverzekerde reiziger die zijn of haar hotelkeuze vereenvoudigt met behulp van Trivago. De Trivago-persoon is herkenbaar aan zijn of haar casual kleding en de karakteristieke stem die de voordelen van de dienst benadrukt.

 

De reclames van Trivago zijn ook bekend geworden vanwege hun constante aanwezigheid op televisie en online platforms. Het bedrijf heeft ervoor gekozen om een groot deel van zijn marketingbudget te investeren in advertenties, waardoor Trivago een prominentie heeft gekregen in de reisindustrie. Hoewel sommige kijkers de reclames als repetitief kunnen ervaren, hebben ze bijgedragen aan het creëren van merkbekendheid en hebben ze Trivago gepositioneerd als een betrouwbare bron voor reizigers die op zoek zijn naar de beste hotelprijzen.

 

Samengevat zijn de reclames van Trivago eenvoudig van opzet, met een focus op het presenteren van het probleem van reizigers die op zoek zijn naar de beste hotelprijzen en het aanbieden van Trivago als de oplossing. Met behulp van het herkenbare personage van de Trivago-man of -vrouw en hun constante aanwezigheid in de media, hebben deze reclames bijgedragen aan het vestigen van de positie van Trivago als een toonaangevende reiszoekmachine.

Ben je op zoek naar een acteur, liedje of specifieke reclame van Trivago?
Laat nu een reactie achter.
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
nieuwste oudste meest gestemd
Danny

welke smartphone word gebruikt in de reclame van nu

A..Memelink

Graag een afbeeelding van de tv reclame Trvago 2023