kruidvat reclame logo

De nieuwste Kruidvat reclame (2023) terugkijken

Ook te zien in de categorie:

interessante weetjes over

Kruidvat TV reclame

Wie zijn de Kruidvat reclame acteurs?

De Kruidvat reclame cast zijn onder andere:

  • Actrice  Lize van Olden als chaotische Lies, de single moeder van 38 jaar 
  • Actrice Anna Anagnostopoulos als dochter van Lies
  • Actrice Yoka Verbeek
  • Acteur Kevin Wekker

Welke actrice speelt in de kruidvat reclame?

Lize van Olden speelt momenteel een prominente rol als moeder in de tv-reclames van Kruidvat, een bekende drogisterijketen in Nederland. In deze reclames vertolkt ze de rol van een vrolijke, energieke en sympathieke vrouw die de kijkers aanspreekt met haar natuurlijke charme.

Als gezicht van Kruidvat brengt Lize de waarden en boodschappen van het merk over naar het publiek. Ze presteert op een overtuigende en enthousiaste manier de verschillende producten en aanbiedingen van Kruidvat, waardoor kijkers worden aangemoedigd om naar de winkels te gaan en van de voordelen te profiteren.

Met haar levendige persoonlijkheid en sprankelende glimlach weet Lize de aandacht van de kijkers te trekken en een positieve indruk achter te laten. Haar natuurlijke uitstraling en geloofwaardigheid maken haar een effectieve keuze als ambassadeur van het merk.

Door haar rol in de tv-reclames van Kruidvat draagt Lize van Olden bij aan het vergroten van de bekendheid en het succes van het merk. Haar professionele optredens en haar vermogen om het publiek te enthousiasmeren hebben haar een gewaardeerde en herkenbare persoonlijkheid gemaakt binnen de reclamecampagnes van Kruidvat.

Wie spreekt de reclame van Kruidvat in?

De voice over in de reclames van Kruidvat wordt ingesproken door actrice Hadewych Minis

Wat is de Kruidvat Slogan?

De slagzin van Kruidvat is: Steeds verrassend, altijd voordelig

Door wie zijn de Kruidvat reclamespots bedacht?

Het reclamebureau dat verantwoordelijk is voor het bedenken van reclames voor Kruidvat is N=5. Ze hebben een langdurige samenwerking met Kruidvat en hebben verschillende succesvolle campagnes voor het bedrijf ontwikkeld.

Je favoriete Kruidvat reclame kijk je terug via Reclameregister

Kruidvat is een bekende drogisterijketen in Nederland en staat bekend om zijn opvallende tv-reclames. De reclames van Kruidvat zijn vaak kleurrijk, vrolijk en humoristisch, en weten de aandacht van de kijkers te trekken. Met pakkende slogans en catchy deuntjes blijven de reclames van Kruidvat vaak hangen in het geheugen van het publiek.

Wat de reclames van Kruidvat zo effectief maakt, is hun vermogen om de voordelen van hun producten op een duidelijke en aantrekkelijke manier te communiceren. Of het nu gaat om scherpe aanbiedingen, nieuwe productlanceringen of seizoensgebonden promoties, Kruidvat slaagt erin om de kijkers te overtuigen van de waarde en kwaliteit die ze bieden.

Bovendien speelt Kruidvat slim in op de emoties van het publiek. Ze weten de juiste snaar te raken door herkenbare situaties uit het dagelijks leven te tonen, waarin hun producten een oplossing bieden. Of het nu gaat om verzorgingsproducten, huishoudelijke artikelen of babyproducten, Kruidvat positioneert zichzelf als een merk dat begrijpt wat de consument nodig heeft.

Met hun creatieve en doeltreffende reclamecampagnes blijft Kruidvat een sterk merk in de Nederlandse retailmarkt, en hun tv-reclames blijven een effectief middel om hun boodschap over te brengen naar een breed publiek.

Populaire tags:

Wie is chaotische lies?

Wie is de moeder in de Kruidvat reclame?

Kruidvat reclame tv actrice

Ben je op zoek naar een acteur, liedje of specifieke reclame van Kruidvat?
Laat nu een reactie achter.
6 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
nieuwste oudste meest gestemd
John Sleijpen

Wie is de actrice in de dikke december deals 2019 , ze is op het laatst zwanger

Yvonne

Ja ontharen van oksel en kinharen

Alex

Apart die reclame van kruitvat in deze tijden gezien je in hun winkels je kont niet kunt keren
Krappe vol gepropte winkels niet echt handig in deze tijden
1,5 meter afstand houden is daar moeilijk
Miss een tip 😉

Willy

Wat een slechte reclame van de anti roos shampo. Bent u ook zo zat van ….
Zeer slecht nederlands.

Irma

reclame leesloep

Janneke

Wie is die acteur die de kerstman speelt in de kruivatreclame 2020?