hornbach reclame logo

De nieuwste Hornbach reclame (2023) terugkijken

Ook te zien in de categorie:

interessante weetjes over

Hornbach TV reclame

Wat zeggen ze in de Hornbach reclame?

Kamma-jaaja-jippie-jippie-jeeh!

Acteur Hornbach reclame

De bekende Nederlandse acteur die in de Hornbach commercials speelt is Rogier Schippers. Rogier Schippers, geboren in 1962, is een veelzijdige Nederlandse acteur, schrijver en regisseur. Hij voltooide zijn acteeropleiding aan de faculteit theater van de Hogeschool Eindhoven van de Fontys Hogeschool voor de Kunsten. Sinds zijn afstuderen in 1992 heeft Rogier Schippers zich ontwikkeld tot een zeer getalenteerde theatermaker. Hij acteert zowel bij grote als kleine theatergezelschappen, creëert zijn eigen theatervoorstellingen en schrijft toneelstukken. Bovendien is hij betrokken bij het schrijven van teksten voor films, televisie en zelfs een roman.

Gedurende zijn carrière heeft Schippers samengewerkt met gerenommeerde regisseurs zoals Johan Simons en Paul Koek (Theatergroep Hollandia), Mirjam Koen (Onafhankelijk Toneel), Karst Woudstra (Noord Nederlands Toneel) en Judith de Rijke. Deze samenwerkingen hebben bijgedragen aan zijn artistieke ontwikkeling en zijn vermogen om diverse rollen met succes te vervullen.

Rogier Schippers heeft bewezen een veelzijdig en gepassioneerd theatermaker te zijn, die zowel op het podium als achter de schermen uitblinkt. Met zijn talent en toewijding draagt hij bij aan de rijke Nederlandse theater- en filmwereld.

Wie spreekt de reclame van Hornbach in?

De reclame van Hornbach wordt ingesproken door acteur en stemartiest lari Hoevenaars 

Ilari Hoevenaars is een stemacteur wiens stem waarschijnlijk bij iedereen bekend is. Met bijna 30 jaar ervaring is hij een veelzijdige stemartiest en behoort hij tot de meest gevraagde voice-overs in de industrie.

Nieuwste Hornbach reclames

De reclames van Hornbach staan bekend om hun unieke en impactvolle benadering van adverteren, waarbij humor vaak een belangrijke rol speelt. Deze commercials weten de kijkers te verrassen en te amuseren met hun grappige en soms absurdistische scènes.

Hornbach-reclames gebruiken humor op slimme wijze om de boodschap over te brengen. Ze weten een glimlach op ons gezicht te toveren terwijl ze tegelijkertijd de nadruk leggen op de expertise en het brede assortiment van Hornbach. Deze humoristische elementen maken de reclames memorabel en zorgen ervoor dat ze bijblijven in de hoofden van de kijkers.

Vaak maken Hornbach-commercials gebruik van komische situaties waarin klussers worden geconfronteerd met onverwachte uitdagingen. Door deze alledaagse strubbelingen op een humoristische manier te presenteren, slagen de commercials erin om een connectie te maken met het publiek. Ze benadrukken dat klussen niet altijd perfect verloopt, maar dat het juist de vindingrijkheid en het improvisatievermogen van klussers vraagt.

De humor in Hornbach-reclames draagt bij aan de luchtige en positieve sfeer, terwijl tegelijkertijd de boodschap wordt versterkt dat Hornbach de juiste partner is voor elke klus. De combinatie van humor en informatieve inhoud maakt de reclames van Hornbach entertainend en effectief in het overbrengen van hun merkwaarden.

Met hun humorvolle insteek weten Hornbach-reclames op een speelse manier de aandacht van het publiek te trekken en de merkbekendheid te vergroten.

Ben je op zoek naar een acteur, liedje of specifieke reclame van Hornbach?
Laat nu een reactie achter.
4 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
4 Comment authors
nieuwste oudste meest gestemd
Serge-Henri Valcke

Wie is dat Franse zuchtmeisje in de laatste reclame ? Prachtig lied !

Yvonne

Hoe heet die acteur vd hornbach zaag reclame?

George van Helfteren

Wie is de zangeres van de reclame met de zaag ? ( Steengoed )

Rob Verkooijen

In welke reclame werd de kamer van één puberende jongen roze geverfd