citroën reclame reclameregister

Citroën Reclame 2023 terugkijken

Ook te zien in de categorie:
It seems we can't find what you're looking for.

interessante weetjes over

Citroën TV reclame

Populaire en nieuwste Citroën reclame

Dit is een opsomming van de meest populaire televisiereclames van Citroën.

Citroën reclame muziek

De volgende liedjes zijn toegepast in de commercials van Citroën

  • In de Citroën "Da Da Da" reclame wordt het nummer "Da Da Da" van Trio gebruikt.
  • In de TV-commercial van de Citroën DS5 wordt het nummer "Doll-Dagga Buzz-Buzz Ziggety-Zag" van Marilyn Manson gebruikt.

Citroën reclame

In Citroën reclamespots zie je vaak prachtig ontworpen Citroën-voertuigen die over schilderachtige wegen rijden. De focus ligt op het comfort van de auto’s, wat wordt benadrukt door vloeiende beelden en een gevoel van moeiteloosheid. Dit visuele aspect onderstreept het streven van Citroën om buitengewoon comfort te bieden aan bestuurders en passagiers, en het gevoel van ontspanning dat hun voertuigen kunnen bieden.

Daarnaast speelt technologische innovatie een prominente rol in Citroën commercials. Ze tonen geavanceerde functies en technologieën die in hun auto’s zijn ingebouwd. Deze kunnen variëren van geavanceerde infotainmentsystemen tot innovatieve veiligheidsvoorzieningen. Citroën benadrukt hun voortdurende inzet voor technologische vooruitgang in de auto-industrie.

Citroën commercials

Stijlvol design is ook een kenmerkend aspect van Citroën commercials. Ze leggen de nadruk op de esthetische aantrekkingskracht van hun voertuigen door middel van zorgvuldig geselecteerde beelden en cinematografie. Dit brengt de unieke ontwerpelementen van Citroën naar voren en onderstreept het gevoel van stijl en individualiteit dat hun auto’s bieden.

Citroën commercials zijn meestal ontworpen om toegankelijke innovatie te benadrukken. Ze willen laten zien dat geavanceerde technologieën en comfortabele functies beschikbaar zijn voor een breed publiek, waardoor ze het imago van een merk dat voor iedereen toegankelijk is versterken.

Citroën tv reclame

Daarnaast wordt duurzaamheid en milieubewustzijn soms ook in Citroën reclamespots verwerkt, vooral als ze elektrische of milieuvriendelijke modellen willen promoten. Dit onderstreept hun betrokkenheid bij een duurzamere mobiliteit en een verminderde milieu-impact van hun voertuigen.

Citroën reclamespot

Over het algemeen zijn Citroën commercials een krachtig middel om de kernwaarden van het merk over te brengen. Ze slagen erin om kijkers te inspireren en te informeren over de voordelen van Citroën-voertuigen, en benadrukken het comfort, de innovatie en de stijl die het merk te bieden heeft. Deze commercials versterken het idee dat Citroën niet zomaar auto’s produceert, maar eerder een levensstijl en een gevoel van welzijn biedt aan degenen die hun voertuigen ervaren.

Over het merk Citroën

Citroën, een Frans automerk met een geschiedenis die teruggaat tot 1919, staat bekend om zijn onconventionele benadering van auto-ontwerp en technologie. De kernwaarden van Citroën zijn diep geworteld in hun streven naar innovatie en comfort.

Een van de kenmerken die Citroën onderscheidt, is het streven naar uitzonderlijk comfort in hun voertuigen. Het merk heeft door de jaren heen geïnnoveerde ophangingssystemen ontwikkeld, zoals het beroemde hydropneumatische veersysteem, om een soepele en comfortabele rijervaring te bieden.

Citroën heeft zich altijd gericht op technologische vooruitgang. Ze hebben de auto-industrie getransformeerd door het introduceren van baanbrekende technologieën, zoals hydraulische remmen en voorwielaandrijving. Meer recentelijk hebben ze geïnvesteerd in elektrische en hybride aandrijfsystemen.

Naast technologische innovatie heeft Citroën altijd veel aandacht besteed aan het esthetische aspect van hun auto’s. Ze staan bekend om het ontwerpen van voertuigen met opvallende en unieke ontwerpelementen die een gevoel van stijl en individualiteit overbrengen.

Een ander belangrijk aspect van Citroëns identiteit is toegankelijke innovatie. Ze streven ernaar om geavanceerde technologie en innovatie beschikbaar te maken voor een breed publiek, zodat iedereen kan profiteren van hun technologische vooruitgang en comfortabele functies.

Net als veel andere automerken heeft Citroën zich gecommitteerd aan milieubewustzijn en duurzaamheid. Ze hebben geïnvesteerd in zuinige en elektrische modellen om bij te dragen aan een duurzamere mobiliteit en een verminderde milieu-impact van hun voertuigen.

Citroën heeft in de loop der jaren een scala aan modellen geproduceerd, van compacte stadsauto’s tot ruime gezinsauto’s. Iconische modellen zoals de Citroën 2CV en de Citroën DS hebben bijgedragen aan hun rijke geschiedenis en blijven inspiratie bieden voor de toekomst. Het merk blijft streven naar innovatie en comfort, terwijl ze hun unieke ontwerpstijl behouden.

Citroën slaagt erin om hun kernwaarden en identiteit op een boeiende manier over te brengen in hun Citroën reclamespots en commercials. Deze uitzendingen zijn doordrenkt van de essentie van het merk en leggen de nadruk op innovatie, comfort, technologie en stijl.

Ben je op zoek naar een acteur, liedje of specifieke reclame van Citroën?
Laat nu een reactie achter.

3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
3 Comment authors
nieuwste oudste meest gestemd
Lutgens

Ik zoek de reklame van de lease citroen c1 waarin men de auto vanaf 99,- euro per maand aanbied

Antje

Is de reclamespot opgenomen in Kroatië?

Mathilda

Ik zoek de reclame van de citroën visa waarin het de auto van een rijschoolhouder is, en de instructeur alle specificaties uitlegt in Engels met een zgn. Frans accent tijdens een lesrit met een uiterst klunzige leerling. Van a bieg bumpèrr on ze front naar uiteindelijk especially preetected against rrrrúst!!! (als de leerling de auto in een fontein geparkeerd heeft) briljantste spot ever, maar onvindbaar…