De nieuwste Praxis reclame (2023) terugkijken

Ook te zien in de categorie:
All articles loaded
No more articles to load
It seems we can't find what you're looking for.

interessante weetjes over

Praxis TV reclame

Wie zijn de acteurs in de Praxis reclame?

Na vier jaar heeft Praxis besloten om zijn vertrouwde reclameconstructie overboord te gooien en reclame acteurs te vervangen. De reclame cast waaronder medewerker Theo, gespeeld door Cees Geel, is overgenomen door een ietwat onhandige vader die wel wat klushulp kan gebruiken.  De vader acteur wordt gespeeld door cabaretier Marco Lopes

Gelukkig is medewerker Jesse (acteur Levi van Kempen) nog steeds te zien in de reclamespot van de bouwmarktketen.

 

Praxis reclame acteur Jesse

Medewerker Jesse wordt gespeeld door Levi van Kempen. Levi van Kempen is een bekende Nederlandse acteur en presentator. Hij is geboren op 14 september 1988 in Amsterdam. Van Kempen begon zijn carrière als acteur op jonge leeftijd en heeft in verschillende televisieseries en films gespeeld, waaronder “Goede Tijden, Slechte Tijden” en “Van God Los”. Naast zijn acteercarrière heeft hij ook deelgenomen aan diverse televisieprogramma’s, zoals “Dancing with the Stars” en “Expeditie Robinson”. Levi van Kempen is ook actief als presentator en heeft diverse evenementen en programma’s gepresenteerd. Hij heeft een enthousiaste en charismatische persoonlijkheid, waardoor hij populair is bij het Nederlandse publiek.

Wat is de Praxis Slogan?

Praxis is de ideale bestemming voor de creatieve geesten, zoals hun slogan al aangeeft: “Praxis is er voor de makers”. Naast hun uitgebreide assortiment aan bouwmaterialen en tuinbenodigdheden, biedt Praxis ook een scala aan deskundig advies, nuttige workshops en hulp van ervaren vakmensen. Of je nu online shopt of een van hun winkels bezoekt, Praxis staat altijd klaar met deze extra service, waarbij ze volledig vertrouwen op de expertise van hun medewerkers.

Nieuwe Praxis TV reclame

Praxis heeft in de loop der jaren verschillende reclamecampagnes gelanceerd om hun merk en producten te promoten. Deze reclames hebben vaak als doel om de boodschap van Praxis als dé plek voor makers en doe-het-zelvers over te brengen zoals Praxis Tuinfeest reclame

In de Praxis reclames zie je vaak situaties waarin mensen thuis aan het klussen zijn of bezig zijn met het verbeteren van hun leefomgeving. De focus ligt op het bieden van inspiratie, advies en de juiste producten om de klus te klaren. Praxis positioneert zichzelf als een winkel waar je niet alleen bouwmaterialen en gereedschappen kunt vinden, maar waar je ook kunt rekenen op deskundig advies en ondersteuning.

De Praxis reclames hebben vaak een positieve en motiverende toon, waarbij de nadruk ligt op de voldoening die je kunt halen uit het zelf doen en creëren. Ze laten zien dat iedereen, van beginnende klussers tot ervaren vakmensen, bij Praxis terecht kan voor de benodigde producten en expertise.

Daarnaast heeft Praxis ook gebruik gemaakt van bekende gezichten en influencers in sommige van hun reclames. Dit kan helpen om de boodschap op een persoonlijke en herkenbare manier over te brengen naar het publiek.

Kortom, de Praxis reclames richten zich op het inspireren, adviseren en faciliteren van makers en klussers, en benadrukken de toegevoegde waarde van deskundigheid en service die Praxis biedt.

Ben je op zoek naar een acteur, liedje of specifieke reclame van Praxis?
Laat nu een reactie achter.